Kde jsem: Euro úvěr » Články


My jsme jiní.

My jsme jiní.

Reklamy na půjčky či úvěry  (http://www.hypotecni-hypoteky.cz/u jiných nebankovních institucí si servítky neberou. Často nechybí nahota a citové vydírání. V našich společnostech naopak vedeme diskusi o současném celospolečenském problému vymáhání pohledávek.

Např. reklama na spotřebitelské úvěry (www.euro-uver.cz) je v současné době částečně regulovaná  platnou legislativou. V případě, že jsou v ní zmíněny údaje o nákladech, musí sdělovat i  přesné a zákonem určené informace. Nesmíme ale zapomínat ani na etické  hledisko.

Právě na etiku reklam se zaměřila soutěž o Nejabsurdnější reklamu na  spotřebitelský úvěr (www.euro-uver.cz), kterou vyhlásil časopis dTest se serverem  Bankovnipoplatky.com. Pořadatelé obdrželi téměř 150 příspěvků zejména od  studentů středních škol a některé z nich zaskočily i zkušené  porotce.  Mezi vítězi se objevil například leták s vyděračským sloganem "Vánoce  bez dárků se dětem líbit nebudou", který působí na city a nabádá k neuváženému  zadlužování. Mimochodem s přiznanou RPSN přes 3 000 procent. Mezi příspěvky vybranými odbornou porotou se objevil i billboard s nahou  kráskou nebo inzerát, který výslovně zmiňoval jako svou cílovou skupinu  nezaměstnané, ženy na mateřské dovolené a důchodce.

autor. 1. EUROHYPOTÉKA s. r. o

Adresa: Ječná 550/1, 120 00 Praha 2
Tel.: +420 773 187 959

Nebankovní hypotéky
od 50 tisíc do 10 milionů Nebankovní developerské úvěry
od 5 do 30 milionů