Kde jsem: Euro úvěr » Články


Nejnovější novinky u nebankovních institucí

Nejnovější novinky u nebankovních institucí

Obchodní společnost Cetelem (www.cetelem.cz) nabízí od měsíce května zvýhodněnou hypotéku (http://www.hypotecni-hypoteky.cz/) ProCetelem. Ta je poskytována ve spolupráci se společností Wüstenrot. Úrokové sazby začínají u refinancování na 2, 39 procenta ročně.

Výhodu představuje nulový poplatek za zpracování úvěru (www.euro-uver.cz) i skutečnost, že potencionální klient nemusí disponovat běžným účtem u Wüstenrotu. V případě refinancování hypoteční banka (www.hypotecnibanka.cz) akceptuje předchozí odhad nemovitosti, a to nehledě na jeho stáří, popř. zdarma zajistí odhad nový. Klienti si mohou úrokové sazby sjednat až devět měsíců s předstihem před vlastním čerpáníním.

To nebankovní poskytovatel půjček Home Credit (http://www.homecredit.cz/) začne nabízet Click Credit - nízké půjčky do pěti tisíc korun s krátkou splatností (do 30 dnů). Bude možné je sjednat po internetu.

Oproti klasickým mikropůjčkám se liší cenou - tisíc korun na měsíc si zákazník půjčí za 33 korun. Aktuálně společnost spouští pilotní fázi projektu, ve kterém se aktivně zaměří na studenty vysokých škol a univerzit.

autor. http://www.hypotecni-hypoteky.cz/

Adresa: Ječná 550/1, 120 00 Praha 2
Tel.: +420 773 187 959

Nebankovní hypotéky
od 50 tisíc do 10 milionů Nebankovní developerské úvěry
od 5 do 30 milionů